www.sc-samp.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.sc-samp.com

89.207.129.73:7780

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  RegistracijaRegistracija  Login  

Zahtjev za unban Karlo_Sabic !!!ODBIJENO!!!!

Go down 
2 posters
AutorPoruka
Shaba

Broj komentara : 4
Mjesto : Split

Zahtjev za unban Karlo_Sabic !!!ODBIJENO!!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Zahtjev za unban Karlo_Sabic !!!ODBIJENO!!!!   Zahtjev za unban Karlo_Sabic !!!ODBIJENO!!!! EmptySat Feb 04, 2012 3:27 pm

Pozdrav , 4.2.2012 sam dobio ban jer sam psovao . Ja to neporicem da opsovao sam boga u AFEKTU i mislim da to nije vrijedno bana jer nikad nisam dobio warn pa cak ni usmeni warn od admina .. zato bih molio zahtjev za unban jer budimo iskreni svi ponekad opsuju nesto u afektu i vecina poslje zazali zbog toga. Naime situacija je bila takva da sam taman tunirao auto i krenuo se nac sa bracom iz bande da idemu u akciju i onda je admin respawnao sva vozila i ja opsujem jer sam morao sam pjesacit pun k do baze da bih uzeo novo vozilo i taman kad san dosa do baze dobijen ban zbog psovanja na /f chatu ...

nazalost link nemogu stavit jer sam novi clan na forumu ...
Na vrh Go down
CAPONE

CAPONE

Broj komentara : 14
Mjesto : Zenica

Zahtjev za unban Karlo_Sabic !!!ODBIJENO!!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Zahtjev za unban Karlo_Sabic !!!ODBIJENO!!!!   Zahtjev za unban Karlo_Sabic !!!ODBIJENO!!!! EmptySun Feb 05, 2012 1:40 am

Na zalost za sad nema UNBANA! postaj kako treba......

Nick i level na serveru :
Nick Admina koji vas je banao :
Razlog bana :
Sika bana :
Na vrh Go down

Zahtjev za unban Karlo_Sabic !!!ODBIJENO!!!!
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» [Zahtjev za unban]Carlo Evans-----> ODBIJENO!
» Unban MOLIM VAS !!-------> ODBIJENO!!
» Un bann!!!! ----->ODBIJENO!!!
» Unban me na starom ip
» unban me na starom serveru unprijed hvala